Ga door naar hoofdcontent
InformatieBeleidsadviseur (24 – 36 uur per week)

Beleidsadviseur (24 – 36 uur per week)

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten. We behartigen de belangen van onze ruim 6.600 leden en zijn gevestigd in Woerden. Daar werken we op het bureau met veertien medewerkers nauw met elkaar samen om de positie van de logopedist te versterken en onze leden op alle vlakken te ondersteunen bij het bieden van kwalitatief hoogstaande logopedische zorg. Onze kernwaarden deskundig, betrouwbaar, betrokken en vernieuwend spelen hierbij voor ons de hoofdrol.

Wat ga je doen?

De NVLF zoekt een nieuwe beleidsadviseur voor minimaal 24 uur per week. Als beleidsadviseur bij de NVLF ondersteun je de leden, het bestuur en verenigingsmanager bij de realisatie van de door de vereniging gestelde doelen. De belangrijkste thema’s voor de komende jaren zijn innovatie, regionale samenwerking en administratieve lastenverlichting. Hierbij houden we uiteraard de kwaliteit van de logopedie hoog in het vaandel, hebben we constant oog voorde ontwikkelingen in de markt en beseffen we dat de huidige arbeidsmarkt voor de logopedie grote uitdagingen kent.

De invulling van de uren is in overleg en afhankelijk van de invulling van jouw takenpakket. Binnen het bureau van de NVLF is veel ruimte voor autonomie en taakuitdaging, zo ook bij de diverse projecten rondom innovatie en regionale samenwerking binnen de logopedie en paramedische zorg.

Wie ben jij?

– Je hebt hbo+ werk- en denkniveau;
– je hebt ruime ervaring in een beleidsrol;
– je beschikt over strategisch inzicht en een overstijgende visie op ontwikkelingen binnen dezorg, zowel op inhoud als op de organisatie ervan;
– je bent bekend met de thema’s van het Integraal Zorgakkoord en kan deze duiden in relatie tot de logopedie;
– je bent analytisch en besluitvaardig;
– je schrijft makkelijk;
– je hebt ervaring met het succesvol leiden van kleine en grote projecten;
– je bent proactief en kunt zowel goed in een team als zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met daarna uitzicht op een vast contract. Salariëring is volgens de salarisschalen van cao Sociaal Werk, schaal 11, bruto € 4.072,- tot max 6.322,- per maand bij een 36-urige werkweek. We hebben een eigen personeelsreglement met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonlijk opleidingsbudget. Deels thuiswerken is mogelijk en wordt gefaciliteerd. Bij de NVLF werken wij in een klein, hecht en kwaliteit gedreven team. Er heerst een prettige sfeer binnen het bureau en de relatie met het bestuur is goed. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan vóór 1 juli 2024 jouw motivatie en cv naar Boudewijn de Ridder, verenigingsmanager, via b.deridder@nvlf.nl. Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je contact met hem opnemen via 0348-45 7070 of 06-45 182 852. De gesprekken vinden eind juni en begin juli plaats.