Ga door naar hoofdcontent
InformatieLeveranciers Logopedie

Leveranciers Logopedie

Organisaties die diensten of producten leveren aan logopedie kunnen zich aanmelden voor het ‘Leverancier logopedie logo’. Door het voeren van dit vignet laten zij zien dat zij het vak logopedie een warm hart toedragen en het verzekert NVLF-leden van een voordeel.

Het Leveranciers logopedie logo is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Sinds het begin van 2020 voeren organisaties die logopedie een warm hart toedragen dit bijzondere vignet. Daarbij verzekert het de NVLF-leden van een voordeel. Het gaat hierbij vooral om de korting speciaal voor onze leden, de NVLF oordeelt niet over het product of dienst die wordt geboden.

Om te garanderen dat de deelnemende leveranciers aan de eisen voldoen, wordt het Leveranciers logopedie logo jaarlijks vernieuwd. Deelnemers melden zich opnieuw aan, waarna zij een nieuw logo ontvangen. Geïnteresseerde organisaties kunnen voor meer informatie contact opnemen via communicatie@nvlf.nl.

Hieronder vind je een overzicht van de Leveranciers Logopedie en de ledenvoordelen.

 width=

Aanbod PREM Paramedie

Over 2023 hebben wij een introductietarief van €50,- exclusief BTW per logopedist.

Voor 2024 hanteren wij voor nieuwe klanten een tarief van €69,50 exclusief BTW.

Leden van de NVLF willen we voor 2024 graag een aanbod doen van €59,- per zorgverlener, exclusief BTW per jaar.

Het NVLF lid dient dan bij ons aan te geven dat deze lid is, met zijn/haar lidmaatschapsnummer.

Feeddex biedt een kosteloze koppeling met EVRY, maar het is ook heel eenvoudig om een handmatige upload te doen. Uiteraard is ook de koppeling met ZorgkaartNederland zonder kosten beschikbaar (vereist door sommige zorgverzekeraars). Wij hanteren geen lange opzegtermijnen, mits opzegging geschiedt voor het nieuwe kalenderjaar. Zowel CZ, Caresq als Zilveren Kruis/Achmea hebben Feeddex erkend als meetbureau voor de PREM Paramedie. 

 width=

50% korting op de éénmalige kosten als je gaat werken met Incura en gratis deelname aan webinar ‘Incura voor starters’.

 width=

Intramed Compleet

De software van Intramed helpt bij de dagelijkse taken en het stroomlijnen van het administratieve proces. Handige eHealth oplossingen die logopedisten en hun cliënten helpen. Intramed compleet heeft het allemaal! Als NVLF lid betaal je geen aansluitkosten voor Intramed Compleet ook niet als je als klant overstapt naar Intramed Compleet. Vermeld je NVLF lidmaatschapsnummer in het opmerkingen veld.

 width=

Ontdek de scherpe tarieven op onze website van James Software (james-software.nl), die ook voor logopedisten gelden. Deze tarieven liggen onder het ledenvoordeel dat in het verleden is aangeboden.

5% korting in 2024 op het cursusgeld met code NVLF24
Cursussen en nascholing voor het vakgebied logopedie staan op deze pagina: Cursussen en Nascholing Logopedie | Pro Education

 width=

10% korting op deelname aan workshops.

 width=

3 re-minds voor € 89,00

  • Ga naar de webshop
  • Doe 1 re-mind in je winkelwagentje
  • Verhoog naar 3 exemplaren en kies ‘bijwerken’
  • Voer de kortingscode Logopedie3 in en kies ‘toepassen’
  • Het totaalbedrag is nu € 15 lager en je betaalt geen verzendkosten

Logopedisten kunnen ook een mail sturen naar info@re-mind.care dan krijgen ze de link van een pagina waarop ze direct het juiste aantal re-minds voor deze prijs kunnen bestellen.

 width=

NVLF-leden genieten van 10% korting op een selectie spelmateriaal van De Speelbode: Answer Buzzers, Bla Bla BlaDe Piratenschat zonder brug, Memo’s Trialogo (vb: dieren, eten en natuur), 4 Blaasspellen.

Gebruik code: kortingNVLF2023 voor de korting.

 width=

Gratis training tot telelogopedist met de vernieuwde software van TinyEYE ovv vraag naar de voorwaarden.

NVLF-leden ontvangen 10 % korting op de Basis website en Website+++.

 class=

ZorgDomein

ZorgDomein biedt leden van de NVLF een blijvende 30% korting op het maandbedrag van ZorgDomein. Hiermee kun je het complete zorgaanbod van jouw praktijk tonen aan huisartsen en andere verwijzers, én digitale verwijzingen van ze ontvangen.

Algemene Informatie

De hier aangeboden voordelen door derden kunnen volgens de NVLF interessant zijn voor logopedisten, maar de vereniging spreekt nadrukkelijk geen waardeoordeel uit over de inhoud, noch is daarvoor verantwoordelijk.

Het Leverancier Logopedie logo is exclusief van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Het logo mag worden gebruikt in uitingen van organisaties die diensten of producten leveren aan het vakgebied Logopedie mits zij bij de NVLF een ledenvoordeel* hebben ingediend.

Het gebruik van het Leverancier Logopedie logo zonder toestemming van de NVLF is niet toegestaan. De NVLF behoudt zich het recht eenzijdig het gebruik van het Leverancier Logopedie logo in te trekken.

*(Ten minste één voordeel voor leden van de NVLF per kalenderjaar) Elk jaar wordt er een nieuw Leverancier Logopedie logo uitgegeven en dient opnieuw een ledenvoordeel aangeboden te worden.