Ga door naar hoofdcontent
InformatieLogopedie Regiobijeenkomsten 2024: Meld je aan!

Logopedie Regiobijeenkomsten 2024: Meld je aan!

Dit najaar organiseert de NVLF de Logopedie Regiobijeenkomsten 2024 onder het thema ‘Samenwerking voor een betere zorgtoekomst’. Van 23 september tot 17 oktober vinden er acht inspirerende bijeenkomsten plaats, verspreid over het hele land. Na een periode waarin we elkaar vooral digitaal hebben ontmoet, kijken we ernaar uit om weer volledig fysiek samen te komen.

Sleutelfiguren en bruggenbouwers
Een belangrijk aspect van deze bijeenkomsten is het bevorderen van netwerken. Kwaliteitskringbegeleiders kunnen hierbij een rol spelen. Jullie hebben de vaardigheden om bruggen te bouwen tussen logopedisten en beschikken over kennis van de regio. Deze capaciteiten zijn inzetbaar voor het stimuleren van effectieve samenwerkingsverbanden, te beginnen met monodisciplinaire netwerken. Wanneer dit gerealiseerd is, kan er met mandaat worden deelgenomen aan multidisciplinaire samenwerkingsverbanden. Dit zorgt voor samenwerkingsverbanden waarin logopedisten goed vertegenwoordigd zijn. Het biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de samenwerking tussen verschillende zorgdisciplines te versterken en de zorg voor onze cliënten optimaliseren.

We moedigen jullie van harte aan om met zoveel mogelijk kringleden deel te nemen aan de regiobijeenkomst in jullie regio. Door gezamenlijk deel te nemen, versterk je niet alleen je eigen netwerk, maar draag je ook bij aan de algehele kwaliteit en toekomstbestendigheid van de zorg in jouw regio.

Om de waarde van onze evenementen te maximaliseren, wisselt de NVLF het jaarcongres af met de regiobijeenkomsten. De eerstvolgende regiobijeenkomsten zullen pas weer in 2026 plaatsvinden, dus mis deze kans niet! We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij een van de regiobijeenkomsten.