Ga door naar hoofdcontent
InformatieNVLF Regiobijeenkomsten 2024

NVLF Regiobijeenkomsten 2024

Datum: van 23 september tot 17 oktober

Dit najaar heeft de NVLF iets bijzonders voor je in petto: acht inspirerende regiobijeenkomsten, gehouden op diverse locaties door het hele land. Na een tijd waarin we elkaar vooral digitaal hebben ontmoet, kijken we ernaar uit om weer persoonlijk samen te komen. We hopen dat jij er ook bij zult zijn!

Je kunt je alvast inschrijven voor de volgende locaties:

Samenwerking voor een betere zorgtoekomst

Als logopedist merk je elke dag dat de zorgvragen van je cliënten complexer worden. Of het nu gaat om jonge kinderen die moeite hebben met hun spraakontwikkeling of ouderen die revalideren na een beroerte, iedere cliënt brengt unieke zorgbehoeften met zich mee. In combinatie met de uitdagingen van een vergrijzende bevolking en oplopende zorgkosten, blijkt steeds vaker dat begeleiding van alleen jouw eigen expertise niet meer genoeg is. Gelukkig kun je rekenen op een netwerk van bevlogen zorgprofessionals in jouw regio. Door de krachten van diverse specialismen te bundelen, werken we samen aan een betere zorgtoekomst. En creëren een zorgsysteem dat niet alleen inspeelt op de veranderende behoeften van onze cliënten maar ook veerkrachtig is tegenover ontwikkelingen in een altijd veranderend zorglandschap. Voor jou als logopedist is zichtbaarheid essentieel. Het is van belang dat jouw unieke kennis en vaardigheden erkend worden, om optimaal je werk uit te oefenen en een wezenlijk verschil kunt maken in het leven van je cliënten. Samenwerking met collega’s uit verschillende disciplines verrijkt en verdiept niet alleen jouw bijdrage aan de zorg, maar biedt ook een waardevolle kans om inzichten te delen en te groeien door de expertise en ervaringen van anderen. Op deze manier bouwen we gezamenlijk aan een toekomstbestendig zorgsysteem dat net zo divers is als de cliënten die we helpen.

Programma op maat

Elke bijeenkomst biedt een programma specifiek gericht op jouw regio, met updates, best practices en volop kansen voor netwerken. Een interactieve sessie brengt de theorie van samenwerking in de praktijk. Ook kun je op de informatiemarkt al je vragen kwijt aan regionale partners. We wisselen vanaf dit jaar het jaarcongres af met de regiobijeenkomsten in lijn met onze missie om continu te innoveren en de waarde van onze evenementen te maximaliseren. Dat betekent dat de volgende regiobijeenkomsten pas weer in 2026 zullen plaatsvinden. We  moedigen daarom iedereen aan om deel te nemen en actief bij te dragen aan en te leren over de toekomst van logopedie en zorg in jouw regio.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij een van de regiobijeenkomsten!