Ga door naar hoofdcontent
InformatieLogopedie Regiobijeenkomsten 2024

Logopedie Regiobijeenkomsten 2024

van 23 september tot 17 oktober

Dit najaar organiseert de NVLF acht inspirerende regiobijeenkomsten door het hele land. Na een periode van digitale ontmoetingen, kijken we ernaar uit om elkaar weer persoonlijk te zien. We hopen dat jij erbij bent!

Meld je nu alvast aan voor een bijeenkomst bij jou in de buurt!

Samenwerking voor een betere zorgtoekomst

Het thema van de bijeenkomst, ‘Samenwerking voor een betere zorgtoekomst’, is relevanter dan ooit. De complexiteit en diversiteit van zorgbehoeften nemen toe. Door samen te werken kunnen we de toegankelijkheid en continuïteit van de zorg waarborgen. Het is belangrijk dat logopedisten op regionaal niveau de krachten bundelen om de zorg toekomstbestendig te maken.

Programma op maat

Elke regiobijeenkomst begint met een netwerkmoment, waarbij je kunt genieten van soep en een broodje. Vervolgens biedt het programma een gevarieerde mix van theorie en praktijk, specifiek afgestemd op de behoeften van jouw regio. Tijdens de informatiemarkt heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan regionale partners. Je leert hoe je effectieve samenwerkingsverbanden kunt opzetten, versterken of uitbreiden. Daarnaast maak je kennis met je collega’s uit de regio tijdens een interactieve sessie over gedeelde ambities en belangen. Dit alles helpt jullie een belangrijke stap te zetten richting regionale samenwerking.

Programmaoverzicht:

17:30 – 18:00 uur: Inloop en netwerken met soep en broodjes

18:00 – 18:15 uur: Welkomstwoord door Marnix de Romph en introductie van het thema ‘Samenwerking voor een betere zorgtoekomst’

18:15 – 18:30 uur: Presentatie door ROS over de stand van zaken in de regio

18:30 – 19:15 uur: Informatiemarkt met speeddates in drie onderwerpen: Financiën, Ondersteuning en Best practices

19:15 – 19:30 uur: Pauze

19:30 – 20:15 uur: Interactieve sessie – Brainstorm over nieuwe samenwerkingsverbanden

Regiobijeenkomsten in plaats van het jaarcongres

Vanaf dit jaar wisselen we het jaarcongres af met de regiobijeenkomsten, zodat de volgende regiobijeenkomsten pas weer in 2026 plaatsvinden. Mis deze kans niet om deel te nemen, bij te dragen en te leren over de toekomst van logopedie en zorg in jouw regio.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij een van de regiobijeenkomsten!

Voor de bijeenkomsten wordt accreditatie aangevraagd.