Ga door naar hoofdcontent
InformatieRegister Afasie

Register Afasie

Als je behandeling bij afasie geeft, kan je jezelf inschrijven bij het NVLF-register Afasie. Alleen dan wordt je uursbehandeling vergoed door de zorgverzekeraar.

Criteria voor registratie

Voor opname in het register Afasie moet je voldoen aan een aantal criteria, zoals bijvoorbeeld bij- en nascholing. Het bewijs van de registratie is vijf jaar geldig. Daarna moet je jezelf opnieuw registreren.
Criteria registratie NVLF register afasie 2022-2026
Criteria herregistratie NVLF register afasie 2022-2026

Aanmelden

Om je aan te melden of te herregisteren voor het register Afasie gebruik je het inschrijfformulier. Bij dit formulier voeg je kopieën van relevante opleidingen, bij- en nascholing. Een toelichting hierop vindt je in het formulier.
Inschrijfformulier registratie NVLF register Afasie
Inschrijfformulier herregistratie NVLF register Afasie

Kosten

Leden van de NVLF kunnen zich gratis inschrijven in NVLF-registers. Ben je geen lid, dan betaal je 50% van de contributie.

Beoordeling

Je aanvraag voor (her)inschrijving worden binnen twee tot acht weken door de NVLF beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvang je een bewijs van (her)registratie. Dit bewijs wordt voorzien van een volgnummer, datum van afgifte en geldigheidsperiode en kun je overleggen aan de zorgverzekeraar. Wanneer je aanvraag wordt afgewezen, krijg je hier ook bericht van.