Ga door naar hoofdcontent
InformatieRegister Preverbale logopedie

Register Preverbale logopedie

Als je preverbale logopedie geeft kan je je inschrijven bij het register Preverbale logopedie van de NVLF. Alleen dan wordt je uursbehandeling vergoed door de zorgverzekeraar.

Criteria voor registratie

Voor opname in het register Preverbale logopedie moet je voldoen aan een aantal criteria, zoals werkervaring en opleiding. Het bewijs van registratie is vijf jaar geldig. Daarna moet je je opnieuw registreren. Je vindt de criteria onderaan deze pagina.
Criteria registratie NVLF register preverbale logopedie 2021-2025
Criteria herregistratie NVLF register preverbale logopedie 2021-2025

Aanmelden

Om je aan te melden of opnieuw in te schrijven voor het register Preverbale logopedie gebruik je het inschrijfformulier. Bij dit formulier voeg je kopieën van relevante opleidingen, bij- en nascholing.
Inschrijfformulier registratie NVLF register Preverbale logopedie
Inschrijfformulier herregistratie NVLF register Preverbale logopedie 

Kosten

Leden van de NVLF kunnen zich gratis inschrijven in NVLF-registers. Ben je geen lid, dan betaal je 50% van de contributie.

Beoordeling

De aanvraag voor (her)inschrijving wordt binnen twee tot acht weken door de NVLF beoordeeld. Bij een positieve beoordeling, ontvang je een bewijs van (her)registratie. Dit bewijs wordt voorzien van een volgnummer, datum van afgifte en geldigheidsperiode en kan je overleggen aan de zorgverzekeraar. Wanneer de aanvraag wordt afgewezen, krijg je hier ook bericht van.