Ga door naar hoofdcontent
InformatieSamen zijn we de vereniging

Samen zijn we de vereniging

Wat doet de beroepsvereniging inhoudelijk voor logopedisten? De NVLF ondersteunt namelijk niet alleen bij jouw werk, maar zorgt er ook voor dat jij jouw werk tot een hoger niveau kan tillen. Je wordt op de hoogte gehouden en kunt zelf ook actief zijn. Jouw input is dan ook zeer waardevol.

Kwaliteitskringen

Door je bijvoorbeeld aan te sluiten bij kwaliteitskringen, voer je overleg over alle aspecten van het vak en dat draagt bij aan jouw professionele ontwikkeling en de ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid. Zoals je leest, werkt dit twee kanten op; we doen het tenslotte met elkaar. Lees meer over kwaliteitskringen

Commissies en werkgroepen

Binnen de NVLF opereren de commissie vakinhoud en  Sociaal-economisch belangen (SEB) en diverse werkgroepen. Zij adviseren het bestuur over tal van ontwikkelingen in het vakgebied.

Ledenraad

De NVLF-ledenraad is het hoogste besluitvormend, meedenkend en adviserend orgaan van de vereniging. De ledenraad toetst het gevoerde beleid van de NVLF, stelt de begroting, de jaarrekening en het jaarplan vast en geeft input voor het beleidsplan.