Ga door naar hoofdcontent
InformatieVoordelen lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap

Bij de NVLF staan de leden centraal, bij alle diensten, bij alle projecten, bij partnerships en bij alle communicatie. In een voortdurend veranderend zorglandschap gaat de NVLF als gids voorop om de belangen van haar leden te behartigen, deskundigheid te bevorderen, kennis te delen, kwaliteit te bevorderen en te borgen. Dan doen we voor, maar ook samen met onze ruim 6000 leden. Hoe meer logopedisten lid zijn, hoe sterker jij staat.

Ik ben lid van de NVLF, lees waarom:

Waarom ben ik lid geworden van de NVLF?

Ik ben lid geworden omdat ik op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Tevens wil ik in contact blijven met mijn collega’s.

Wat is de toegevoegde waarde van de NVLF?

Ze komen op voor onze rechten. Samen staan we sterk. De NVLF verbindt de verschillende werkvelden.

Daphne de Wijs
– Lid

Jouw voordelen als lid:

Leverancierslogo

Vanaf 1 januari 2020 kunnen bedrijven en organisaties binnen de logopedie een speciaal leverancierslogo gebruiken in hun uitingen. Alle leveranciers die het logo gebruiken krijgen ook een vermelding op de NVLF website. Hieraan zijn geen kosten verbonden, als tegenprestatie verwacht de NVLF wel minstens één ledenvoordeel per jaar. Het leverancierslogo is ontwikkeld als vervanging van de partnerschappen die de NVLF sinds 2017 had met een aantal geselecteerde partners. Onlangs werd besloten de contracten met die partners voor 2020 niet opnieuw te verlengen, omdat de ledenvoordelen niet opwogen tegen de hoge kosten en inspanningen van het bureau.

Verzekeringen

We hebben met verschillende partijen collectieve contracten voor financiële en zakelijke diensten. Hierdoor profiteer je op kortingen op bijvoorbeeld verzekeringen, praktijkadvisering en juridische dienstverlening. Het aanbod met ledenkortingen wordt voortdurend vernieuwd.

Drukwerk

Alle logopedisten kunnen via de NVLF diverse materialen voor publieks- en patiënten- of cliëntenvoorlichting bestellen.

KP punten

Vanaf 1 januari 2019 krijgen alle leden van de NVLF jaarlijks twee punten toegekend voor hun lidmaatschap van de vereniging én nog eens twee punten voor deelname aan een NVLF erkende kwaliteitskring. Daarnaast kunnen kwaliteitskringen jaarlijks kiezen of zij wel of geen accreditatie aanvragen voor intercollegiaal overleg. Lees hier meer.