Ga door naar hoofdcontent

Voor het eerst op de vernieuwde website van de NVLF?

Lees dan onderstaande informatie, zodat je je eenmalig opnieuw kunt registreren.

Om toegang te krijgen tot Mijn NVLF en de website van de NVLF moet je je eenmalig opnieuw registreren. Alle leden van de NVLF krijgen daarover uiterlijk donderdag 18 april 2024 een mail met een link naar de registratie en een stappenplan. Deze mail is gestuurd naar het emailadres dat bij de NVLF bekend is. Dit is dus ook de mail waarop je andere communicatie van de NVLF ontvangt. Dit is niet moeilijk en kost een paar minuten.

Al geregistreerd? Log hier meteen in!

Heb je je al geregistreerd voor de nieuwe website? Log hieronder dan meteen in met je nieuwe gegevens. Dit zijn het e-mailadres dat bekend is bij de NVLF en het wachtwoord dat je zelf hebt aangemaakt tijdens het registratieproces. Je kunt ook inloggen met je eigen account van LinkedIn of Facebook.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Dan kun je een nieuw wachtwoord aanmaken ook via onderstaande button.

De mail wordt uiterlijk 18 april gestuurd. Daarna nog niets ontvangen? Kijk voor de zekerheid eerst in je spam of ongewenste mail. Echt niets ontvangen? Stuur dan een mail naar logopedie@nvlf.nl. Gebruik in de onderwerp regel: nasturen activatiemail. Onze medewerkers sturen de activatiemail dan nogmaals naar je op.

Een paar aandachtspunten:

  • Noteer je nieuwe wachtwoord dat je straks zelf aanmaakt meteen zodat je het niet vergeet
  • Check ook je ongewenste mail als je de activatiemail of de verificatiecode niet hebt ontvangen
  • Het kan even duren voor je de verificatiecode in je mailbox ontvangt