Ga door naar hoofdcontent
NieuwsLogopedie Regiobijeenkomsten 2024: Meld je aan!

Logopedie Regiobijeenkomsten 2024: Meld je aan!

Dinsdag 4 juni 2024Afbeelding Logopedie Regiobijeenkomsten 2024: Meld je aan!

Dit najaar organiseert de NVLF de Logopedie Regiobijeenkomsten 2024 onder het thema ‘Samenwerking voor een betere zorgtoekomst’. Van 23 september tot 17 oktober vinden er acht inspirerende bijeenkomsten plaats, verspreid over het hele land. Na een tijd waarin we elkaar vooral veel digitaal hebben ontmoet, kijken we ernaar uit om weer volledig fysiek samen te komen.

Het thema van de bijeenkomst, ‘Samenwerking voor een betere zorgtoekomst’, is relevanter dan ooit. De complexiteit en diversiteit van zorgbehoeften nemen toe. Door samen te werken kunnen we de toegankelijkheid en continuïteit van de zorg waarborgen. Het is belangrijk dat logopedisten op regionaal niveau de krachten bundelen om de zorg toekomstbestendig te maken.

Kansrijke samenwerking is een gezamenlijke zoektocht naar de juiste voorwaarden. Door deel te nemen aan de districtsbijeenkomst van de NVLF ontdek je hoe je een samenwerking kunt starten, verstevigen of uitbreiden. De bijeenkomst is aangepast op jouw regio en brengt theorie en praktijk samen. Ook kun je op de informatiemarkt je vragen stellen aan regionale partners.

Om de waarde van onze evenementen te maximaliseren, wisselt de NVLF het jaarcongres af met de regiobijeenkomsten. De eerstvolgende regiobijeenkomsten zullen pas weer in 2026 plaatsvinden, dus mis deze kans niet!

Belangrijk regio Amsterdam aanmelden vóór 23 juni
De eerste bijeenkomst vindt plaats op 23 september in Amsterdam. Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk vóór 23 juni in verband met de reservering van de locatie. Naast Amsterdam vinden de regiobijeenkomsten plaats in Arnhem, Heerlen, Zwolle, Drachten, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Kijk op www.nvlf.nl/regiobijeenkomst voor exacte data en locaties en meld je aan.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij een van de regiobijeenkomsten!

Je kunt je alvast inschrijven voor de volgende locaties: