Ga door naar hoofdcontent
NieuwsTweedelige webinarreeks: AI in Logopedie, van theorie naar praktijk

Tweedelige webinarreeks: AI in Logopedie, van theorie naar praktijk

Maandag 8 april 2024

Het bureau van de NVLF organiseert twee inspirerende webinars als onderdeel van onze themaperiode ‘Zorgvernieuwing met Impact’. Deze sessies zijn gericht op de rol van kunstmatige intelligentie (AI) in de logopedie, van theorie tot toepassing in de praktijk.

Dinsdag 21 mei | 19:30 tot 21:00 uur
Webinar: AI in de Logopedie – Theorie

Ontdek de basisprincipes van de kunstmatige intelligentie in de logopedie. Dit webinar biedt een introductie van AI en hoe deze kunnen worden toegepast in de zorgsector, met een speciale focus op logopedie. We zullen samen met een deskundige op het gebied van AI de theoretische basis verkennen. Wat is AI eigenlijk? Hoe werkt het? En neemt AI in de toekomst mijn baan over? De sessie is bedoeld als een eerste stap in het begrijpen van de potentie van AI in onze praktijk. Meld je hier aan.

Woensdag 29 mei | 19:30 tot 21:00 uur
Webinar: AI in de Logopedie – Praktijk

In deze vervolgsessie duiken we in de praktische toepassing van kunstmatige intelligentie in de logopedie. We bespreken hoe AI momenteel wordt gebruikt in de zorg en wat het potentieel ervan kan zijn voor ons werk. Samen met een deskundige verkennen we diverse voorbeelden en bespreken we de haalbaarheid en uitdagingen van AI in de logopedische setting. Natuurlijk zijn we ook benieuwd welke kansen jij ziet! Meld je hier aan.

Beide webinars zijn exclusief beschikbaar voor NVLF-leden en volledig kosteloos als onderdeel van je lidmaatschap. Mis deze unieke kans niet om je kennis te verdiepen.