Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWebinar “Paramedische richtlijn Kwetsbare Ouderen”

Webinar “Paramedische richtlijn Kwetsbare Ouderen”

Dinsdag 21 mei 2024Afbeelding Webinar “Paramedische richtlijn Kwetsbare Ouderen”

Op 27 juni 2024 organiseert het KNGF, in samenwerking met VvOCM, Ergotherapie Nederland, NVD, NVH en NVLF, eenmalig een boeiend Webinar over de paramedische richtlijn Kwetsbare ouderen. De scholing is voor paramedici die werken met (kwetsbare) ouderen en die graag op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten en praktische toepassingen in de zorg voor deze doelgroep.

Tijdens het Webinar krijgen alle betrokken paramedische zorgverleners de aandacht die ze verdienen. De inhoud van de paramedische richtlijn wordt uitvoerig besproken, met een nadruk op de praktische toepassing in de dagelijkse praktijk.
De sessie wordt geleid door een tafelvoorzitter die verschillende zorgprofessionals op een interactieve manier interviewt. Aan de hand van twee casussen worden de aanknopingspunten per paramedische discipline besproken.

Namens de NVLF zal logopedist Frieda Debets aansluiten, die een nieuwe logopedische interventie Com-mens heeft ontwikkeld. De interventie kent een pragmatische, persoonlijke en consistente aanpak die gericht is op het verbeteren van de dagelijkse communicatie tussen de persoon met dementie en zijn naaste(n).

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en praktische handvatten te krijgen voor de zorg aan kwetsbare ouderen!

Meld je hier aan!
(NB: Dit webinar wordt niet door de NVLF verzorgd. Voor vragen en/of problemen met aanmelden kun je contact opnemen met de organisatie).