Ga door naar hoofdcontent
NieuwsWelkom op de vernieuwde website van de NVLF

Welkom op de vernieuwde website van de NVLF

Donderdag 11 april 2024

Welkom op de nieuwe website van de NVLF. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan modernisering van de website. Er is nu een andere lay out, een betere zoekfunctie en een overzichtelijkere structuur van de aangeboden informatie. Een andere belangrijke verandering is dat je als lid van de NVLF slechts 1 keer inlogt voor zowel de website als Mijn NVLF.

Je hoeft dus niet meer apart in te loggen, een wens die al langer leeft bij leden van de NVLF. Dit betekent wel dat alle leden van de NVLF zich online eenmalig opnieuw moeten registreren, voordat ze kunnen inloggen op de website en Mijn NVLF. Dit is niet lastig, en kost een paar minuten. Alle leden hebben uiterlijk donderdag 18 april een activatiemail gehad met een link naar de registratie en een stappenplan. We hebben de mail gestuurd naar het emailadres dat bij de NVLF bekend is, dit is dus ook de mail waarop je andere communicatie van de NVLF ontvangt (check ook altijd even de spam/ongewenste mail). Het is belangrijk dat je de stappen uit de mail in de juiste volgorde doorloopt. Dit betekent onder meer dat je je eerst moet registreren voordat je kunt inloggen. Zie ook onderstaande afbeelding (rechts onder de roze aanmeldknop: omcirkelde gedeelde: Nu registreren). Noteer het wachtwoord dat je aanmaakt tijdens de registratie meteen goed, dat heb je straks nodig om in te loggen.

Of bekijk het filmpje dat onderaan deze pagina staat. Hierin loodsen we je stap voor stap door het registratieproces.

Kan je de activatiemail niet meer terugvinden?

De mail is uiterlijk 18 april gestuurd. Heb je deze nog niet ontvangen? Kijk voor de zekerheid eerst in je spam of ongewenste mail. Echt niets ontvangen? Stuur dan een mail naar logopedie@nvlf.nl. Gebruik in de onderwerp regel: nasturen activatiemail. Onze medewerkers sturen de activatiemail dan nogmaals naar je op.

Let op: de activatiemail wordt wederom verstuurd naar het mailadres waarmee je in ons systeem staat.

Abonnees op het vaktijdschrift krijgen apart bericht over het inlogproces.